Een voorbeeld motivatiebrief horecamedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede horecamedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief horecamedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op uw website ben ik de functie van horecamedewerker tegen gekomen en graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. De functie spreekt mij erg aan door de werkzaamheden die beschreven worden in de vacature.

Al eerder heb ik gewerkt in de bediening in de horeca. De werkzaamheden hierbij bestonden voornamelijk uit het bedienen van mensen die op het terras zaten. Ik heb dit altijd leuk werk gevonden, maar ben nu op zoek naar iets met meer uitdaging. Aangezien de functieomschrijving die u geeft in uw vacature mij deze uitdaging geeft, zou ik graag voor de functie horecamedewerker in aanmerking komen.

Ik ben op zoek naar een afwisselende baan, waarbij ik ook meer in contact kom met de werkzaamheden in de keuken. Het klaarmaken van broodjes en het bedienen van de kassa lijken mij een leuke uitdaging.
Ik ben erg klantgericht en de klant is bij mij dan ook altijd koning. Als de klant niet tevreden is, ben ik het ook niet. Verder heb ik mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld en ben ik erg makkelijk in de omgang. Ik vind het erg leuk om met klanten op een ontspannen manier te communiceren. Verder ben ik erg flexibel, het is bij mij dan ook geen probleem om wat langer te moeten blijven of te werken in de avonduren en in de weekenden.

Ik hoop dat ik uw interesse door middel van deze brief heb gewekt en ik binnenkort mag beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en werkgevers verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven horecamedewerker te downloaden

Advertentietip