Een voorbeeld motivatiebrief vis fileerder . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vis fileerder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Philip Oudshoorn Groningerweg 78 1256 HG Amsterdam

Tankstation Vlierop
Droogsteeg 99 4321 CC Amstelveen

Amsterdam, 12 december 2018

Betreft: motivatiebrief visfileerder

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik middels dit schrijven aangeven dat ik zeer geïnteresseerd ben in de openstaande functie van vis fileerder binnen uw bedrijf. Ik hoop u met deze motivatiebrief te overtuigen dat ik een uitstekende kandidaat ben voor de functie.

Mijn naam is Philip Oudshoorn, 28 jaar en woonachtig in de hoofdstad. Op dit moment werk ik als vis fileerder binnen een relatief kleine onderneming. Het team binnen deze onderneming is altijd erg hecht geweest. Helaas zijn er meerdere personen uit het team gestapt om met pensioen te gaan en hiervoor zijn jonge personen terug gekomen. Geheel terecht natuurlijk, maar jammer genoeg heeft dit voor mij betekend dat ik het een stuk minder goed naar mijn zin kreeg. De nieuwe medewerkers komen van dezelfde middelbare school en zijn bijzonder hecht met elkaar. Ik pas hier niet goed tussen, naar mijn mening, en zie dan ook uit naar een nieuwe baan bij een leuke onderneming.

Uw vacature sprak mij direct aan, omdat u een baan aanbiedt waar ik al mijn kennis en ervaring in kan leggen. Ik ben al jarenlang actief als vis fileerder en ben bekend met diverse soorten vis. Ik beleef veel plezier aan de werkzaamheden en zou deze dan ook graag binnen een andere onderneming voortzetten. Graag zou ik mijn kwaliteiten als vis fileerder inzetten binnen uw team, waar ik zeker naar uit kijk.

Ik werk uitstekend in teamverband, maar kan ook goed mijn dagen vullen met zelfstandig werk. Mijn oud-collega’s omschrijven mij als een betrouwbaar, enthousiast en hard werkend persoon. Ik sta open in het leven en pas mij makkelijk aan. Daarnaast leer ik snel en werk ik graag aan het uitbreiden van mijn mogelijkheden op de werkvloer. Vanzelfsprekend ben ik bereid om extra zaken bij te leren wanneer dit bijdraagt aan mijn ontwikkeling binnen het bedrijf.

Ik zou heel graag eens langskomen voor een nadere kennismaking en een opvolgend gesprek.
Ik kijk dan ook uit naar een uitnodiging voor een ontmoeting binnen uw onderneming.

Met vriendelijke groet,

Philip Oudshoorn 

Klik hier om 2 motivatiebrieven vis fileerder te downloaden

Advertentietip