Een voorbeeld motivatiebrief asbestverwijderaar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede asbestverwijderaar motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief asbestverwijderaar

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Onlangs heb ik contact opgenomen met uw bedrijf om te informeren of u nog behoefte had aan een asbestverwijderaar. Tijdens dit gesprek gaf u aan dat u op het moment hier geen behoefte aan had, maar dat u naar verwachting in de toekomst wel weer een asbestverwijderaar nodig had.

U raadde me aan om een motivatiebrief te schrijven, zodat ik een grote kans maakte om in aanmerking te komen voor deze functie als er weer vacatures zouden komen. Om deze reden heb ik er ook voor gekozen om daadwerkelijk een motivatiebrief te schrijven.

Bij mijn vorige werknemer heb ik me bezig gehouden met de meest voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden. In dit bedrijf heb ik de kans gehad om vijf jaar ervaring op te doen, graag zou ik deze kennis willen gebruiken in uw bedrijf en mogelijk uitbreiden.
Behalve mijn kennis, komen ook een aantal vaardigheden goed van pas in deze functie, bijvoorbeeld het feit dat ik fysiek zwaar werk aan kan.

Verder voer ik de werkzaamheden secuur en zo netjes mogelijk uit, ik vind het belangrijk dat het werk dat ik aflever van een goede kwaliteit is en ik doe er dan ook alles aan om dit te bereiken. Ik heb altijd in een team gewerkt, waardoor ik een echte teamplayer ben geworden en ik het ook erg leuk vindt om met andere mensen samen te werken.

Ik hoop dat u aan de hand van mijn brief zo enthousiast bent geworden dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik het één en ander nog nader kan toelichten. Verder heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd waar u ook de contactgegevens kunt vinden van enkele referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier voor meer gratis motivatiebrief voorbeelden.

Advertentietip