Een voorbeeld motivatiebrief servicemedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede servicemedewerker brief kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Motivatiebrief servicemedewerker

José de Ruijter Kavelstraat 3 7359 KL Nijmegen

Valtarus Nijmegen
Spekellaan 7 3247 HM Nijmegen

Nijmegen, 19 april 2021

Betreft: motivatie servicemedewerker bioscoop

Geachte heer, mevrouw,

Toen ik laatst met een vriendin een film ging kijken bij Valtarus, zag ik dat jullie op zoek zijn naar een servicemedewerker bioscoop. Met deze brief wil ik solliciteren naar deze openstaande functie binnen jullie organisatie.

Maar ik zal beginnen met een korte introductie. Mijn naam is José de Ruijter, ik ben 17 jaar oud en ik woon bij mijn ouders in het centrum van Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik kan de bezoekjes die ik aan Valtarus heb gebracht niet meer op twee handen tellen. De aangename sfeer en het vriendelijke personeel hebben me altijd aangetrokken.

Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van mijn Havo, en ik heb daarnaast tot op heden als servicemedewerker dienst gedaan bij Wellness Resort Langenzuil. Omdat ik komend jaar aan een nieuwe studie begin die ik lastig met de werkzaamheden bij Langenzuil kan combineren, ben ik op zoek naar een plek die beter bij mijn beschikbaarheid aansluit. De functie bij Valtarus lijkt me daarom ideaal te passen.

Ik werk het liefst in de avonden en het weekend, zodat ik mij overdag op de studie kan focussen. Natuurlijk ben ik flexibel als het moet, en kan ik gerust voor collega’s invallen als dat nodig is. Ik heb in de twee jaar dat ik bij Langenzuil werkte met alle verschillende werkzaamheden als servicemedewerker kennis mogen maken, en ik zou die ervaring graag bij jullie in de praktijk brengen. Ik ben stressbestendig en ik houd van het contact met mensen. Bovendien ben ik zelf groot filmfanaat, dus ook in dat opzicht is Valtarus voor mij een perfecte werkplek.

Ik hoop dat we kunnen samenkomen om kennis te maken en de opties te bespreken.

Met vriendelijke groet,

José de Ruijter

Op zoek naar meer motivatiebrieven? kijk dan hier

Advertentietip