Een voorbeeld motivatiebrief muskusrattenbestrijder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede muskusrattenbestrijder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief muskusrattenbestrijder

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Om mijn kans te vergroten dat juist mijn brief opvalt tussen al die andere sollicitatiebrieven heb ik besloten om een motivatiebrief te schrijven. Ik ben namelijk erg gemotiveerd om in aanmerking te komen voor de functie muskusrattenbestrijder.

Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen vanwege mijn affiniteit met de natuur. Ik vind het fijn om in de natuur bezig te zijn en met iets wat ten goede komt aan de natuur. De natuur heeft mij altijd al getrokken en dus heb ik al heel wat kennis opgedaan tijdens mijn studie door het lopen van stages en het aannemen van verschillende deeltijdbanen. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens de werkzaamheden, maar toch zou ik nog meer kennis willen aanleren.

Het beroep muskusrattenbestrijder is erg specifiek en een beroep waar niet veel mensen mee in aanmerking komen. Vandaar dat dit me aanspreekt, aangezien ik op deze manier mezelf kan specialiseren op een gebied dat echt nodig is. Verder ben ik van mening dat ik met mijn kennis van de natuur een echte aanwinst zou zijn voor de provincie en ik dus ook daadwerkelijk iets kan bijdragen door mijn kennis die ik de laatste jaren heb opgedaan.

Verder ben ik iemand die graag zelfstandig werkt en ook dat heeft deze baan te bieden. Ik kan zelfstandig op zoek naar een muskusrat en deze vangen. Door het regelmatig te doen zal ik ook steeds meer praktijk kennis zijn en naar mijn verwachting hier ook steeds beter in worden.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een gesprek waarin we deze vacature samen kunnen bespreken. Verder ben ik zo vrij geweest om een lijst met referenties bij te voegen van bedrijven waar ik eerder heb gewerkt.

Ook kun u mijn Curriculum Vitae in de bijlage vinden voor meer informatie over mijn opleiding en de verschillende cursussen die ik heb gevolg om mijn kennis nog nader uit te breiden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om twee motivatiebrieven muskusrattenbestrijder te downloaden

Advertentietip