Een voorbeeld motivatiebrief cafetariamedewerker . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede cafetariamedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Koen Verhage Willemlaan 13 2553 ST Amsterdam

Café De Wachter
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 16 november 2018

Betreft: motivatiebrief cafetariamedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze brief wil ik u laten zien dat ik zeer geïnteresseerd ben in de functie van cafetariamedewerker binnen uw horecagelegenheid. Ik ben dan ook vastberaden om u voldoende reden te geven om mij te zien als een uitstekende kandidaat voor deze baan.

Mijn naam is Koen Verhage, ik ben 39 jaar, woonachtig in de hoofdstad en ik ben al twintig jaar actief als barman in een drukke discotheek in het centrum van Amsterdam. Het is zeker niet het geval dat ik mijn huidige baan moet verlaten, maar ik heb zelf het gevoel dat ik teveel jeugdigheid begin te verliezen om nog goed om te kunnen gaan met de achttien- en negentienjarigen die de discotheek wekelijks bezoeken. De muziek wordt mij te hard en te druk, evenals de bezoekers. Ik ben toe aan een rustigere sfeer, maar wil zeker de functie van barman niet achter mij laten.

Uw vacature spreekt mij bijzonder aan, vooral omdat ik alle kwaliteiten en vaardigheden bezit die u benoemt als eisen voor de baan.
Ik heb een goed gevoel voor humor, ik weet mij makkelijk aan te passen aan het publiek en ik ben een meegaand en meelevend persoon.
Mijn huidige collega’s omschrijven mij als een aangenaam persoon met een luisterend oor en een brede glimlach.
Dit zie ik zeker als een rij complimenten waar ik trots op mag zijn.

Vanzelfsprekend heb ik in al die jaren in de horeca de nodige kennis opgedaan als het gaat om drankjes. Ik kan niet alleen standaard drankjes serveren, maar heb ook meerdere cursussen gevolgd om goed te kunnen mixen. Deze kwaliteit kan mij zeker nog goed van pas komen in de toekomst.

Ik hoop dat u mij de kans wilt geven om de lege plek achter de bar van het café op te vullen. Graag zou ik eens langskomen voor een nadere kennismaking. Ik weet zeker dat ik u ervan kan overtuigen dat ik een geschikte kandidaat ben voor uw gezellige horecagelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Koen Verhage


Klik hier om 2 motivatiebrieven cafetariamedewerker te downloaden

Advertentietip