Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief bibliothecaris . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bibliothecaris motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Geachte heer en/of mevrouw,

Aangezien ik regelmatig in uw bibliotheek bezig bent met mijn studie heb ik opgevangen dat u binnenkort op zoek gaat naar een bibliothecaris voor een paar uurtjes per week. Aangezien ik op zoek ben naar een baantje dat ik goed kan combineren met mijn studie, is dit voor mij de perfecte mogelijkheid. Ik probeer hier dan ook op in te spelen door middel van het schrijven van deze motivatiebrief

Op het moment ben ik bezig met de studie HBO e-Media en dus heb ik ook het één en ander gehad van het GCC vereiste en ben ik wegwijs met SFX en ExLibris. Verder heb ik al eerder gewerkt bij een kleine bibliotheek waar ik ook verschillende methoden heb geleerd van het categoriseren van media. Naar mijn mening beschik ik over een heel groot gedeelte kennis waar u naar op zoek bent.

Ik ben er nauwkeurig in mijn werk en heb oog voor details. Ik vind het erg belangrijk dat alles georganiseerd is en ik doe er dan ook alles voor om het georganiseerd te houden. Ik kan erg goed zelfstandig werken, maar ik vind het ook niet erg om in een team te werken. Gezien mijn studie ben ik ook erg flexibel en kan er altijd gepraat worden over afwijkende werkuren.
Ik kan zowel s ‘avonds alsook in de weekenden.

Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken en u aan kunt geven wat u verwacht. Als u nog vragen heeft over mijn opleiding of werkverleden verwijs ik u naar mijn Curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Klik hier om 2 motivatiebrieven bibliothecaris te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures

Advertentietip