Een voorbeeld motivatiebrief torenkraan machinist. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede torenkraan machinist motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief torenkraan machinist

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Telefonisch heeft u aangegeven dat ik meer kans maakt om uitgenodigd te worden op een persoonlijk gesprek als ik een motivatiebrief schrijf, vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te schrijven.

Ik ben erg gemotiveerd om te werken als een torenkraan machinist. Helaas heb ik nog niet zoveel praktijkervaring als ik had gewild, maar ik heb tijdens mijn opleiding wel wat ervaring opgedaan. Ik heb namelijk verschillende stages gelopen bij verschillende bedrijven, waarbij het zitten op een torenkraan ook een onderdeel was. Ik heb tijdens deze stages flink mogen oefenen, waardoor ik beschik over de basisvaardigheden. Wel hoop ik uiteraard door de jaren heen meer ervaring op te mogen doen.

Het zitten op een torenkraan spreekt me met name zo aan door het feit dat het een hele uitdaging is om sommige producten ongeschonden boven te krijgen. Het is namelijk vaak lastiger dan je zou denken in eerste instantie. Dit is dan ook hetgeen me erg aanspreekt in de functie, ik hou namelijk van uitdagingen. Ik geef niet snel op en blijf doorgaan totdat het resultaat heb bereikt dat ik altijd heb gewild. Naar mijn mening draagt dit bij aan het uitoefenen van de functie naar behoren.

Verder zou ik graag bij uw bedrijf te werk worden gesteld, vanwege de werksfeer. Ik heb namelijk al eerder stage bij uw bedrijf mogen lopen en toen sprak het onderling contact tussen verschillende collega’s mij enorm aan. Ook hoe de collega’s met elkaar omgaan, zorgt ervoor dat ik graag een onderdeel zou worden van het team. Ik hoop dan ook dat ik zeker deze kans krijg.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief besluit om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek en mij aan te nemen. Ondanks dat ik nog niet zoveel ervaring heb, ben ik wel erg gemotiveerd om deze functie tot een goed succes te brengen. Ik ben zo vrij geweest om mijn curriculum vitae met verschillende referenties bij te voegen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven torenkraan machinist te downloaden

Advertentietip