Een voorbeeld motivatiebrief huismeester. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede huismeester motivatiebrief te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Ruud Fhelthuijs
Dadelstraat 631
9876 TG Leeuwarden

Graafman Beheer en Onderhoud
Pekelingenstraat 87 9878 PL Leeuwarden

Leeuwarden, 18 januari 2021

Betreft: motivatie huismeester

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief wil ik u graag proberen te overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor de functie van huismeester bij Graafman Beheer en Onderhoud.

Ik ben Ruud Fhelthuijs, een vrijgezelle man van 48 jaar jong. Ik kom zelf uit een groot gezin. Zelf ben ik de jongste van 11 kinderen. Hierdoor heb ik een groot deel van mijn jeugd tussen kinderen doorgebracht, zowel broers en zussen als oomzeggertjes. Hierdoor heb ik eigenlijk zelf nooit de behoefte gevoeld om een gezin te starten. Wel maak ik onderdeel uit van een grote vriendengroep en natuurlijk een enorme familie waarin de contacten onderling goed zijn.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met voornamelijk de jongste kinderen van mijn broers en zussen. Als enige vrijgezel mag ik vaak optreden als oppas en dit doe ik met veel plezier. De weekenden speel ik graag biljart met een aantal vaste vrienden in onze stamkroeg.

Momenteel zit ik tussen twee banen in, zoals men dat mooi noemt. Tot vorig jaar ben ik actief geweest als conciërge en klusjesman bij Bejaardencentrum Gelukshoeve in Leeuwarden. Helaas kwam de functie doe bezuinigingen te vervallen en sindsdien ben ik op zoek naar een baan die goed bij mij past. Ik heb de opleiding Huismeester Facilitair 1 gevolgd en toen uw vacature vanmorgen in de krant stond heb ik ook geen moment hoeven twijfelen.

Ik denk dat ik een goede kandidaat voor de functie van huismeester ben, omdat ik graag zorg voor een ordelijke, veilige en representatieve omgeving. Bewoners vinden mij een vriendelijk aanspreekpunt waar ze op kunnen vertrouwen. Daarnaast heb ik de nodige technische kennis om storingen en defecten op te lossen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn zelfstandige, praktische inzet goed van pas komt binnen de functie van huismeester.

Graag zou ik eens op uw locatie langskomen voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Ruud Fhelthuijs
Bijlage CV

Meer informatie over motivatiebrieven schrijven? klik hier

Advertentietip