Een voorbeeld motivatiebrief zwemleraar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede zwemleraar motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief zwemleraar

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de [naam krant of tijdschrift] van [datum] heb ik gelezen dat u op het moment op zoek bent naar een zwemleraar voor 20 uur per week. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen.

Deze functie is erg gemakkelijk te combineren met de HBO-studie die ik op het moment aan het volgen ben. Eerder dit jaar heb ik mijn MBO-diploma CIOS met aantekening zwemmen met succes afgerond. Ook ben ik in het bezit van een EHBO- en BHV-diploma en kan ik een Verklaring van Goedgedrag overleggen.
De functie als zwemleraar spreekt me enorm aan, omdat ik mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding in de praktijk kan brengen en verder ontwikkelen. Verder vind ik het leuk om mensen nieuwe vaardigheden te leren en te zien ontwikkelen.
Als ik mezelf moet omschrijven zou ik mezelf omschrijven als iemand die stressbestendig is en veel geduld heeft. Verder heb ik veel doorzettingsvermogen, waardoor ik het niet meteen opgeef als het niet meteen lukt. Ik vind het belangrijk dat mensen uiteindelijk het gewenste resultaat bereiken en vind het niet erg om daar wat meer tijd en moeite in te steken.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze motivatiebrief uw interesse heb gewekt en u me uitnodigt voor een verder gesprek. Als u meer informatie wil hebben over mijn verleden verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae. Hier kunt u ook enkele referenties vinden van andere zwembaden waar ik les heb gegeven.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier 2 motivatiebrieven zwemleraar te downloaden

Advertentietip