Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief metselaar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede metselaar motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief metselaar

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via het internet heb ik gevonden dat u iemand zoekt voor de functie metselaar, omdat de functieomschrijving die bij uw vacature staat mij erg aanspreekt heb ik besloten om een motivatiebrief te schrijven.

Ik ben een metselaar die al aardig wat jaartjes ervaring heeft, ik ben namelijk al vijftien jaar werkzaam als metselaar. Hierdoor heb ik veel ervaring op kunnen doen en ben ik zeer breed inzetbaar. Ondanks alle ervaring die ik heb, vind ik het leuk om bij te blijven leren en ik sta dan ook open voor verschillende uitdagingen en ervaringen. Aangezien uw bedrijf allerlei verschillende projecten aan neem ben ik ervan overtuigd dat u deze behoefte van mij prima kan vervullen.
U heeft aangegeven in uw vacature die u heeft geplaatst dat u op zoek bent naar iemand die in bezit is van een rijbewijs B en het VCA certificaat. Beiden papieren heb ik in bezit en beiden zijn ook nog een paar jaar geldig.

Mezelf omschrijf ik als iemand die zowel in een team als zelfstandig kan werken. Verder ben ik erg flexibel, aangezien ik totaal geen 9 tot 5 mentaliteit heb. Het werken in avonden of in het weekend is voor mij geen enkel probleem. Verder heb ik veel doorzettingsvermogen en geef ik het dus niet meteen op als het even tegen zit of als het niet gaat zoals het hoort.

Ik ben erg gemotiveerd om te werken binnen uw bedrijf en ik hoop dan ook dat mijn motivatiebrief u ervan heeft kunnen overtuigen om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven metselaar te downloaden

Advertentietip