Een voorbeeld motivatiebrief baliemedewerker tandartsenpraktijk. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede baliemedewerker tandartsenpraktijk motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief baliemedewerker tandartsenpraktijk

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Na ons telefonisch gesprek van (datum) ben ik nog gemotiveerder geworden om deze functie met succes uit te oefenen. Het lijkt me een ware uitdaging die mij de nodige voldoening kan schenken. Vandaar dat ik ook heb besloten om deze motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u me alsnog uit nodigt voor een persoonlijk gesprek.

Al eerder heb ik als baliemedewerker in de gezondheidssector gewerkt en dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Vooral het ondersteunen van mensen die juist een steuntje in de rug nodig hebben heeft mij altijd aangesproken. Als baliemedewerker moet je proberen alles zo goed mogelijk voor de patiënt te regelen in de tijd dat deze aanwezig is.

Al eerder heb ik gesolliciteerd bij uw praktijk, maar helaas ben ik het toentertijd niet geworden vanwege te weinig ervaring. Nu heb ik enige jaren de tijd gehad om meer ervaring op te doen en ik hoop dan ook dat u dit toe overwegen om mij aan te nemen. De reden waarom ik graag bij uw praktijk te werk zou worden gesteld is het feit dat de sfeer binnen uw praktijk mij erg aanspreekt. De collega’s zijn onderling informeel en uw praktijk staat goed aangeschreven.

Verder denk ik dat u mij de uitdaging kan bieden die ik nodig heb. Ik doe graag nieuwe ervaringen op en leer nieuwe vaardigheden. Bij mijn huidige werkgever is dit helaas niet mogelijk, vandaar dat ik nu op zoek ben naar een andere baan. Verder vind ik het erg leuk om met andere mensen in een team te werken. Op het moment werk ik helaas niet in een team, gezien het feit dat de praktijk waar ik werk vrij klein is. Graag zou ik deze ervaring wel willen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze motivatiebrief, gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een nader gesprek waarin ik het een-en-ander kan toelichten. Verder ben ik uiteraard ook uw vragen te beantwoorden aan de hand van deze sollicitatie
Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

klik hier om 2 motivatiebrieven baliemedewerker tandartsenpraktijk te downloaden

Klik hier voor de meest actuele Vacatures in administratieve ondersteuning en zorg

Advertentietip