Een voorbeeld motivatiebrief verpleeghulp. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede verpleeghulp motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief verpleeghulp

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van mijn sollicitatiebrief vroeg u mij of ik u een motivatiebrief kan sturen, waarin ik het een en ander nader kan toelichten. Om deze reden heb ik dan ook besloten om deze motivatiebrief naar u te versturen.

Ik heb al enige ervaring als verpleeghulp en heb dit werk altijd met veel plezier gedaan. Wat me aanspreek aan de functie is het verzorgende karakter. Het geeft me veel voldoening om mensen op weg te helpen en een hart onder de riem te kunnen steken. Behalve het uitoefenen van de taken die bij deze functie behoren, vind ik het ook erg belangrijk om naar deze mensen te luisteren en een hart onder de riem te steken. Verder heb ik veel geduld en vind ik het erg belangrijk om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Mezelf omschrijf ik als iemand die erg resultaatsgericht is ingesteld, ik vind het belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Verder ben ik erg precies in mijn werk en zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld. Ik ben erg gemotiveerd om deze functie zo goed mogelijk uit te voeren en iets te kunnen toevoegen voor deze mensen.

Ik hoop dat ik met behulp van deze brief u heb kunnen overtuigen van mijn toegevoegde waarde voor uw organisatie en dat u mij uitnodigt voor een gesprek waarin we kunnen kijken wat we kunnen betekenen voor mekaar. Als u meer informatie wilt hebben over mijn opleidingen en werkverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven verpleeghulp te downloaden

Advertentietip