Een voorbeeld motivatiebrief buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in de dienstverlening. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede buitengewoon opsporingsambtenaar in de dienstverlening te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief buitengewoon opsporingsambtenaar

Ferry Kortsteeg
Vrijheidskade 3
8765 KD Kaatsheuvel

Van der Lans Handhaving
Crocusplantsoen 93
8767 HW Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, 18 januari 2021

Betreft: motivatie buitengewoon opsporingsambtenaar

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik u middels deze motivatiebrief overtuigen om min uit te nodigen voor een nadere kennismaking. Ik ben er zeker van dat ik een geschikte kandidaat ben voor de functie van BOA bij Van der Lans Handhaving. In deze motivatiebrief vertel ik u graag waarom ik hier zeker van ben.

Mijn naam is Ferry Kortsteeg, 43 jaar jong en sinds kort woonachtig in Kaatsheuvel. Twee maanden geleden woonde ik nog met mijn vrouw en twee dochters van 13 en 15 in de randstad. Mijn vrouw en ik hadden allebei de wens om in een rustiger omgeving te gaan wonen en toen de mogelijkheid zich voordeed hebben wij een mooie berderijwoning gekocht. De opknapwerkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en het is voor mij tijd om in het gezellige Brabant te gaan zoeken naar een nieuwe baan.

Na mijn middelbare school heb ik een jaar in een supermarkt gewerkt om de tijd te overbruggen voor ik kon beginnen aan de Politieacademie. Na het afronden van deze opleiding heb ik de basisopleiding tot buitengewoon opsporingsambtenaar gevolgd. Deze heb ik afgerond met zowel een geslaagde praktijkproef als een succesvol theorie-examen rechtskennis. Hierna ben ik als BOA aan de slag gegaan in de drukte van Rotterdam. Deze functie heb ik jarenlang met groot plezier uitgevoerd, waarbij ik mij ook heb geschoold tot MB-ALL handhavingsspecialist.

Drie maanden geleden heb ik mijn functie als BOA bij Handhaving Ruigoord Rotterdam opgezegd voor de verhuizing. Nu zou ik graag in mijn nieuwe omgeving aan de slag gaan als BOA. Door de jaren heen heb ik de nodige opfristrainingen gevolgd om bij te blijven op het vlak van alle noodzakelijke rechts- en wetsbepalingen. Daarnaast heb ik vanzelfsprekend een ruime praktijkervaring. Ik ben ervan overtuigd dat ik een mooie aanvulling op uw BOA-team ben.

Ik hoop op een uitnodiging voor een verdere, persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Ferry Kortsteeg

Bijlage CV

Meer motivatiebrieven parkeerwachter vindt u hier

Advertentietip