Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief boomchirurg. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede boomchirurg motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief boomchirurg

Geachte heer en/of mevrouw,

Nu ik mijn opleiding MBO boomverzorging heb afgerond ben ik bezig met het solliciteren naar een geschikte baan. Uw bedrijf viel mij op, omdat ik regelmatig advertenties van uw bedrijf tegen kom en u in de branche zit waar ik een baan in zoek. Ook heb ik niets anders gehoord dan positieve verhalen over uw bedrijf van mensen die bij u werken, alsook mensen die diensten van u hebben afgenomen. Ik zou dan ook graag een onderdeel zijn van een team binnen uw bedrijf.

Tijdens mijn opleiding heb ik zowel theorie ervaring als praktijk ervaring opgedaan over het verzorgen van bomen. Een onderdeel van deze opleiding bestond uit het lopen van stages. Door het lopen van deze stages heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Bij sommige stageadressen was het nodig om in het bezit van een ECC-1 kettingzaak certificaat te zijn in verband met het snoeien en knotten van bomen. Deze heb ik dus ook bij mijn opleiding erbij gehaald. Aangezien uw bedrijf gespecialiseerd is in het snoeien van bomen, denk ik dat ik een prima aanvulling ben binnen uw bedrijf door mijn ervaring, opleiding en ECC-1 certificaat.

Ik omschrijf mezelf als iemand die er precies is in zijn werk en zich graag wat extra in zet. Ook ben ik erg flexibel en sta ik overal voor open. Ik vind het erg leuk om in een team te werken en ben erg gemotiveerd.

Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt in een persoonlijk gesprek over deze motivatiebrief en de mogelijkheden als boomchirurg binnen uw bedrijf. Als u nog vragen heeft over mijn werkverleden, verzoek ik u mijn curriculum vitae te bekijken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: cv.

Klik hier om 2 motivatiebrieven boomchirurg te downloaden

Advertentietip