Een voorbeeld motivatiebrief archief medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede archief medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sonja Aten
Timmermansstraat 12
4598 PG Leeuwen
Tel 569-5784589

Administratiekantoor de Rode Loper
T.a.v mevrouw Kater
Bananenstraat 12
4598 LP Boven Leeuwen

Leeuwen, 29 Juni 2020

Betreft: motivatiebrief archief medewerker

Geachte mevrouw Kater,

Van uw collega (naam collega) heb ik begrepen dat er binnenkort de functie archief medewerker vrij komt. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen en ik hoop dan ook dat u mij de kans geeft om u te overtuigen om mij aan te nemen in een persoonlijk gesprek.

Al eerder heb ik vijf jaar gewerkt als archief medewerker, waardoor ik beschik over de nodige kennis die nodig is om de functie tot een succes te brengen. Verder beschik ik over de benodigde papieren, waaronder de SOD 1, SOD 2 en VVA en ben ik uiteraard bereid om de benodigde cursussen te volgen om mijn kennis nog verder uit te breiden.
Verder ben ik een harde werker en het is voor mij dan ook geen enkel probleem om hard te werken en eventueel over te werken. Verder ben ik erg zelfstandig en vind ik het niet erg om alleen te werken.

Hetgeen wat mij erg aanspreekt aan deze functie is het structurele aspect van de functie. Verder ervaar ik het als een uitdaging om de manier van archiveren te verbeteren en nog overzichtelijker te maken, waardoor de informatie in beginsel voor iedereen vindbaar is.

In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden waar u nog meer achtergrond informatie en referenties kunt vinden. Ook kunt u hier de gegevens vinden waarop u de referenties kunt bereiken. Verder hoop ik dat ik u ervan heb kunnen overtuigen om mij uit te nodigen in een kennismaking gesprek, waarbij we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Sonja Aten

Klik hier voor de motivatiebrief juridisch medewerker.

 

Advertentietip