Een voorbeeld motivatiebrief ICT.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede ICT motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief ICT

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de [naam krant] van [datum] heb ik gelezen dat u opzoek bent naar iemand die kan werken op de ICT afdeling. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, aangezien het huidige bedrijf waar ik nu werk helaas geen doorgroeimogelijkheden heeft.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als ICT medewerker bij het bedrijf waar ik nu nog steeds werk en dat is me altijd goed bevallen. Mijn hoofd werkzaamheden bij dit bedrijf bestaan uit het up-to-date houden en het aansluiten van de computers. Ook mag ik in sommige gevallen kleine problemen oplossen met computers als en collega ziek is of om een andere reden dit niet kan. Aangezien ik van uitdaging hou van ik dit er leuk om te doen en ik zou mij dan ook verder willen ontwikkelen op het gebied van probleem oplossing. Helaas zijn hier geen mogelijkheden voor binnen het bedrijf waar ik nu werk omdat al deze vacatures bezet zijn.

Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en ik vind het dan ook erg belangrijk om goed werk af te leveren. Hierdoor ben ik ook erg resultaat gericht. Verder vind ik het leuk om uitgedaagd te worden en nieuwe kennis op te doen. Ik vind het dan ook erg leuk om nieuwe vaardigheden en kennis bij te leren.

Ik hoop dat u mij deze mogelijkheden biedt en mij dus ook uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven ICT te downloaden

Advertentietip