Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief dierenartsassistent.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dierenartsassistent motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief dierenartsassistent

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Na regelmatig uw website in de gaten te houden voor een geschikte functie als dierenartsassistent heb ik besloten om een motivatiebrief te schrijven. Ik ben namelijk erg geïnteresseerd in deze functie, maar tot nu toe lijkt er nog geen functie vrij te komen. Ik hoop dat u ook mij uitnodigt in een persoonlijk gesprek zodra er een passende functie vrij komt.

Afgelopen jaar heb ik mijn papieren gehaald in de dierengeneeskunde en graag zou ik deze kennis in de praktijk willen brengen. Helaas heb ik tot nu toe weinig praktijkervaring, maar ik ben erg leergierig en leer snel nieuwe vaardigheden aan. Verder vind ik het niet erg om mijn handen uit de mouwen te steken en hard te werken. Ik ben erg gemotiveerd om zo snel mogelijk passend werk te vinden en nog meer kennis op te doen.

Graag zou ik bij uw praktijk in dienst willen omdat ik hier zelf goede ervaringen mee heb. Ook hoor ik niets anders dan goede verhalen over uw praktijk. Ik wil graag een onderdeel van uw team vormen en de beste oplossing te bieden voor dieren en het dierenleed verzachten. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans geeft en ik de kans krijg mezelf te bewijzen en de nodige ervaring op te doen.

Ik hoop dat u mij uitnodigt in een persoonlijk gesprek, zodat ik mijn motivatie nader kan toelichten en we kunnen kijken wat er eventueel mogelijk is. Ik verwijs u naar mijn curriculum vitae voor extra informatie.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven dierenartsassistent te downloaden

Advertentietip