Een voorbeeld motivatiebrief bouwopruimer / bouwhulp. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bouwopruimer / bouwhulp motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Bram Leggers
Voerman 156
2134 BB Amsterdam

De Waard en Bol Bouw
Vd Veldtstraat 66 3123 AC Leiderdorp

Amsterdam, 12 december 2016

Betreft: motivatiebrief bouwopruimer / bouwhulp

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief hoop ik u ervan te kunnen overtuigen dat ik een geschikte kandidaat ben om uw team medewerkers aan te vullen als bouwopruimer / bouwhulp. Ik ben zeer gemotiveerd en erg enthousiast om mijzelf te bewijzen op de bouwplaats.

Ik ben Bram Leggers, 19 jaar en ik woon in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik tijdens mijn opleiding MBO Bouw drie stages van elk drie maanden gelopen. Deze heb ik volbracht bij Bouwbedrijf Spouw, Groenloo Bouw en Klusbedrijf Heistee.
Ik heb tijdens deze stages kennis mogen maken met verschillende werkzaamheden en ben hierdoor ook tot de ontdekking gekomen dat het werken op de bouwplaats zelf mij het best ligt. Hier wil ik dan ook zeker in verder. Helaas hadden de bouwbedrijven van mijn stages geen vaste plek voor mij en heb ik nog geen andere vacature kunnen vinden. Ik ben dan ook erg enthousiast over het nieuws dat u een vacature op de bouwplaats vrij heeft.

Tijdens mijn stages heb ik verschillende onderdelen van bouwprojecten van dichtbij mee mogen maken en heb ik diverse werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren, dan wel onder begeleiding en toezicht van ervaren medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat ik een bouwonderneming veel te bieden heb, vooral omdat ik nieuwe technieken heb kunnen aanleren binnen mijn opleiding en erg gemotiveerd ben om door te groeien in het werk. Indien nodig ben ik zeker bereid om nog bij te leren.

Ik kan uitstekend zelfstandig werken, maar ik functioneer ook goed in teamverband.
Samenwerken vind ik prettig, maar niet noodzakelijk om het goed naar mijn zin te hebben en gewoon lekker door te werken.

Ik ken al diverse werknemers uit het vaste team, omdat ik mijn vader regelmatig bezoek om hier en daar al wat te helpen.
Ik zou dit graag dagelijks doen, in dienst van uw onderneming.
Ik hoop dat ik u voldoende heb weten te overtuigen om mij een uitnodiging voor een nadere kennismaking te sturen.

Met vriendelijke groet,

Bram Leggers 

Klik hier voor meer motivatiebrieven op een rij

Advertentietip