Een voorbeeld motivatiebrief parkeerwachter . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede parkeerwachter motivatiebrief te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Joey Pastelhof Tuinstraat 24 5432 WH Zevenhuizen

Dienst Parkeerbeheer
Staffelstraat 95 5433 TG Zevenhuizen

Zevenhuizen, 18 januari 2021

Betreft: motivatie parkeerwachter

Geachte heer, mevrouw,

Door middel van deze motivatiebrief stel ik mijzelf graag nader aan u voor en hoop ik u te overtuigen dat ik een mooie aanvulling ben op uw ervaren team parkeerwachters.

Mijn naam is Joey Pastelhof, geboren en getogen in Zevenhuizen. Ik ben 47 jaar en al 25 jaar gelukkig getrouwd met Karlijn, een gedreven advocate met ambities. Nooit heb ik de ambities van mijn vrouw in de weg willen staan en mede daardoor hebben wij samen 21 jaar geleden besloten dat zij zou gaan werken en ik mij zou gaan inzetten als huisvader. Wij hebben een prachtig gezin, met vier mooie kinderen en een trouwe viervoeter. Nu de kinderen allemaal de basisschoolleeftijd voorbij zijn wil ik ook graag weer aan de slag.

Na de middelbare school heb ik de opleiding MBO Beveiliging 2 gevolgd en afgerond met diploma. Hierna ben ik actief geweest als objectbeveiliger. Dit werk heb ik met groot plezier uitgevoerd, tot aan de geboorte van onze oudste dochter, Faye.

In de 7 opvolgende jaren kwamen daar nog drie prachtige zoons bij. Toen de kinderen eenmaal allemaal op de basisschool zaten ben ik cursussen en trainingen gaan volgen om mij voor te bereiden op het moment waarop ik weer buitenshuis kon gaan werken. Zo heb ik de trainingen en cursussen Conflictbeheersing, Klantgerichtheid en Oordeelsvorming gevolgd en met certificaat afgerond.

Uw vacature spreekt mij aan, omdat ik denk dat de functie van parkeerwachter goed aansluit bij de trainingen die ik gevolgd heb. Ik ben een recht door zee persoon, kordaat en communicatief vaardig. Daarnaast heb ik de nodige technische kennis in huis om eventuele storingen te verhelpen wanneer dit binnen de functie noodzakelijk is. Samenwerken gaat mij even goed af als het werken op zelfstandige basis. Ik stel mij flexibel op en ben altijd bereid om extra te leren.

Ik kijk uit naar een persoonlijke kennismaking op uw locatie en hoop op een uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Joey Pastelhof
Bijlage CV

Klik hier voor meer motivatiebrieven.

Advertentietip