Een voorbeeld motivatiebrief administratief medewerker in het onderwijs. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede administratief medewerker in het onderwijs motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief administratief medewerker in het onderwijs

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via een kennis heb ik vernomen dat u binnenkort op zoek gaat naar een persoon voor de administratie. Ik heb al veel ervaring met administratie die ik graag zou toe willen passen binnen uw bedrijf. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven.

Afgelopen jaar heb ik mijn papieren behaald om deze functie naar behoren uit te kunnen oefenen. Tijdens mijn stages heb ik al aardig wat ervaring op kunnen doen, maar ook tijdens het uitoefenen van vrijwilligerswerk heb ik een hoop ervaring opgedaan. Ik heb namelijk als vrijwilliger gewerkt bij een non-profit organisatie. Helaas kan ik dit niet blijven doen, maar ik zou wel in dezelfde branche willen blijven werken. Vandaar dat ik op zoek ben naar een baan in het onderwijs.

Ik ben erg precies in mijn werk, ik vind het namelijk belangrijk dat het werk dat ik aflever goed wordt afgeleverd. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het werk aan kwaliteitseisen voldoet die ik voor mezelf stel. Verder werk ik erg hard en vind ik het niet erg om een keer wat extra handelingen te moeten verrichten, ook niet als dit betekent dat ik over moet werken. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ik hoop dan ook dat ik deze kans krijg.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae in de bijlage, ik hoop dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier voor nog meer motivatiebrieven.

Advertentietip