Een voorbeeld motivatiebrief verhuizer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede verhuizer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief verhuizer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik voor de functie verhuizer in aanmerking willen komen, vandaar dat ik ervoor heb gekozen om een motivatiebrief te schrijven in plaats van een sollicitatiebrief. In de hoop dat ik juist door het schrijven van een motivatiebrief eerder op val en u me uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Al eerder heb ik als vakantiebaan bij een bedrijf gewerkt als verhuizer, dit is me zeer goed bevallen en ik zou dan ook deze functie graag fulltime willen uitoefenen. Hetgeen me erg goed is bevallen is het werken in een team, ik ben dan ook een echte teamplayer. Ik vind het leuk om met verschillende mensen om te gaan en nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe dingen bij te leren.

Verder vind ik het fijn om met mijn handen te werken, ik vind het fijn om ’s avonds het idee te hebben dat ik flink gewerkt hebt.
Ik vind hard werken dan ook geen enkel probleem, het geeft me eerder voldoening. Om ervoor te zorgen dat ik dit fysiek zware werk kan blijven uitoefenen ben ik ook vaak in de sportschool te vinden. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik kan blijven presteren en mijn prestatieniveau verder ontwikkel.

Ik ga graag met mensen om en ben dan ook erg hulpvaardig. Ik vind het leuk om met verschillende karakters in contact te komen en mensen een helpende hand te bieden. Ik doe dan ook graag iets extra’s als dat nodig is aangezien me dat veel voldoening geeft. Ik ben dan ook zeker bereid om iemand langer te helpen als dat nodig is. Ik vind het namelijk fijn als mensen echt geholpen zijn, zodat ik met een voldaan gevoel naar huis kan.

Ik hoop dat u net zo gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een gesprek als dat ik ben om deze functie goed uit te oefenen. Verder ben ik zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen met enkele referenties van verhuisbedrijven waar ik ook heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven verhuizer te downloaden

Advertentietip