Een voorbeeld motivatiebrief paardrij-instructeur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede paardrij-instructeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief paardrij-instructeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aangezien de functie van paardrij-instructeur niet zo vaak vrij komt, heb ik besloten om een
motivatiebrief te sturen in de hoop dat u mij uitnodigt voor een gesprek zodra er een vacature vrij komt.

Ik heb al eerder als instructeur gewerkt, maar door omstandigheden heb ik een andere baan gezocht die dichter bij huis was, waardoor ik nu al jaren een baan uitoefen waar ik wat minder tevreden over ben. Ik zou dus erg graag weer tewerk worden gesteld als paardrij-instructeur en ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven.

De rede waarom ik zo graag als paardrij-instructeur werk is het feit dat ik het erg dankbaar werk vind om jongeren nieuwe vaardigheden te leren. Verder vind ik het erg leuk om met jongeren om te gaan. Mijn communicatieve vaardigheden zijn ook erg goed ontwikkeld, waardoor ik ook gemakkelijk nieuwe oefeningen kan uitleggen en ervoor kan zorgen dat ze op de juiste manier uitgevoerd worden. Een andere reden waarom ik van mening ben dat ik geschikt ben voor deze functie is het feit dat ik erg veel geduld heb en een zorgzaam karakter heb. Buiten het feit dat ik graag met kinderen en jongeren werk, vind ik het ook erg leuk om met dieren te werken en verzorg ik ze erg graag.

Ik hoop dat u aan de hand van deze brief de kans wilt geven om nog wat toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Ook heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd waar u nog meer informatie kunt vinden over mijn werkverleden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier twee motivatiebrieven paardrij-instructeur te downloaden

Advertentietip