Een voorbeeld motivatiebrief kledingverkoopster. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kledingverkoopster motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kledingverkoopster

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via een kennis heb ik gehoord dat u op zoek bent naar een ervaren kledingverkoopster die meteen kan beginnen. Aangezien ik op het moment na een dienstverband van drie jaar werkeloos ben geworden zou ik graag voor deze functie in aanmerking willen komen.

Na mijn opleiding mbo verkoopster vier jaar geleden ben ik gaan werken in een kleding winkel die helaas heeft moeten sluiten door economische omstandigheden. Bij deze winkel heb ik altijd met veel plezier gewerkt en graag zou ik weer dezelfde soort baan vervullen. Aangezien uw vacature erg overeenkomt met het werk dat ik tot voor kort heb gedaan, kom ik hier graag voor in aanmerking.

De functie kledingverkoopster heb ik altijd met veel plezier vervuld door mijn interesse voor de mode. Ik vind het erg leuk om met mode bezig te zijn en mensen in contact te laten komen met de nieuwste mode. Verder spreekt het persoonlijk contact dat je hebt met klanten erg aan

Ik heb erg goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ben erg klantvriendelijk. Ook heb ik veel doorzettingsvermogen en vind ik het fijn om een goede oplossing te vinden voor de klant. Mijn dag is pas goed als de klanten met een goed gevoel naar huis toe gaan. Verder vind ik het niet erg om in het weekend, in de avond of wisselende uren te werken.

Graag zou ik mijn motivatie verder willen toelichten in een persoonlijk gesprek, waarin we kunnen kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Ik hoop dan ook dat u me voor zo’n dergelijk gesprek uitnodigt

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)
Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven kledingverkoopster te downloaden

Advertentietip