Een voorbeeld motivatiebrief montage medewerker . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede montage medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Stephan Beverlee Stedestraat 3 9876 TT Assen

Rijken & Groot Kozijnen
Heverweg 12 9876 GG Assen

Assen, 21 september 2017

Betreft: motivatiebrief montage medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Deze motivatiebrief schrijf ik vol enthousiasme om u te laten zien hoe gemotiveerd ik ben om voor u aan de slag te gaan als montage medewerker.

Mijn naam is Stephan Beverlee. Ik ben de trotse vader van mijn 3-jarige dochter Faye en geniet volop van het vaderschap. Het is heerlijk om na een dag hard werken thuis te komen en te zien dat er twee wonderschone dames op je staan te wachten. Aan deze wonderschone dames zal het zeker niet liggen. Het harde werken vormt wel een probleem. Wegens het teruglopen van opdrachten worden mijn dagen steeds meer gevuld met koffie drinken en steeds minder met het monteren van kozijnen. Hierdoor duren mijn dagen langer en kom ik minder vrolijk thuis. Een goede reden om te zoeken naar verandering.

In de afgelopen 13 jaar heb ik mijzelf goed bewezen als monteur van kozijnen. Mijn functie als montage medewerker is mij altijd uitstekend bevallen, tot enkele maanden geleden. Doordat ik steeds meer het gevoel krijg dat ik mijzelf niet meer nuttig kan maken binnen het bedrijf ga ik met steeds meer tegenzin naar het werk. Zo ken ik mijzelf niet en het spreekt mij totaal niet aan. Het zien van uw vacature gaf mij dan ook direct nieuwe hoop. Pas toen wist ik heel zeker dat ik toe ben aan iets nieuws.

Ik functioneer uitstekend in een team. Ik ben een echt mensenmens en houd van het contact met collega’s en de klanten. Uiteraard ben ik optimaal op de hoogte van de montagewerkzaamheden die bij het monteren van kozijnen komen kijken. De meest uiteenlopende modellen zijn mij goed bekend.

Ik weet zeker dat ik een waardevolle toevoeging aan uw team montage medewerkers kan zijn. Ik hoop dat u dit met mij eens bent en mij een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek stuurt. Ik kijk ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Stephan Beverlee

Klik hier om 2 Motivatiebrieven montage medewerker te downloaden

Advertentietip