Een voorbeeld motivatiebrief kapster. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kapster motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kapster

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via uw website ben ik erachter gekomen dat u nog op zoek bent naar een kapster. Aangezien ik op zoek ben naar een functie als kapster denk ik dat wij een prima aanvulling voor mekaar zijn.

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als kapster en heb dus nog niet zoveel ervaring. Wel heb ik stage gelopen waarbij ik regelmatig heb mogen knippen, maar het komt erop neer dat ik de meeste ervaring heb opgedaan tijdens mijn opleiding. Ik heb gemerkt tijdens mijn opleiding dat ik erg goed ben in het zetten van permanentjes en het kleuren van haren naar de gewenste kleur van de klant.

Graag wil ik mij verder ontwikkelen als kapster, omdat ik het erg leuk vind om te zorgen dat mensen met het gewenste kapsel naar huis toe gaan. Het kapsel is immers een groot gedeelte van je totale verschijning. Verder vind ik het contact met mensen erg leuk en vind ik het erg leuk om in samenspraak met de klant het gewenste kapsel te ontwikkelen.
Om mij verder te ontwikkelen sta ik er voor open om meer cursussen te volgen om mijn vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Maar mijn ervaring heeft geleerd dat je het kappersvak het beste leer door veel ervaring op te doen. Graag zou ik willen dat u mij deze kans geeft.

Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek aan de hand van deze brief en we overeen kunnen komen wat we voor mekaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip