Een voorbeeld motivatiebrief keukenverkoper. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede keukenverkoper motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief keukenverkoper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via vrienden heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een verkoper en dan om precies te zijn een keukenverkoper. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen, omdat ik al enige tijd op zoek ben naar een uitdagende vacature als verkoper.

Enkele jaren geleden heb ik mijn verkoopopleiding met succes afgerond. Daarna ben ik meteen de arbeidsmarkt op gedoken waar ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt. Vaak ben ik hier zelf weg gegaan omdat de baan minder uitdagend was dan dat ik had verwacht. Een enkele keer ben ik ontslagen door bedrijfseconomische redenen.

Op het moment ben ik op zoek naar een baan die mij de uitdaging bied die ik nodig heb en ik ben ervan overtuigd dat uw bedrijf me deze uitdaging kan geven. Ik vindt het erg belangrijk om mezelf te verbeteren en mijn kennis uit te breiden. Ik ben begrepen dat uw bedrijf hierin zijn medewerkers ondersteunt en stimuleert door middel van het aanbieden van verschillende interne opleidingen.

Verder ben ik erg flexibel en gemotiveerd, ik vind het niet erg om koopavonddiensten of weekenddiensten te draaien. Ook is het voor mij geen enkel probleem om regelmatig over te moeten werken.
Ik ben erg klant- en resultaatgericht. Ik verkoop graag, maar ik vind het belangrijk dat hierbij de klant niet uit het oog wordt verloren. Ik vind het dan ook belangrijk dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat.

Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin ik mijn motivatie nog verder tot uitdrukking kan brengen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip