Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief huisschilder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede huisschilder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief huisschilder

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van ons telefonisch gesprek van [vul hier de datum in] stuur ik u deze brief. Tijdens dit gesprek verzocht u mij een motivatiebrief te schrijven met betrekking tot de openstaande vacature huisschilder.

Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al veel ervaring met de functie huisschilder. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het werken in ons familiebedrijf en later heb ik ervoor gekozen om alsnog een opleiding te volgen met betrekking tot het schildersvak. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond ben ik bij verschillende schildersbedrijven gaan werken. Hierdoor heb ik ook veel ervaring kunnen opdoen. Mijn werkzaamheden bij het laatste bedrijf waar ik heb gewerkt bestonden uit schuren, afbranden oude verflagen, aanbrengen van grondverf, aanbrengen van water gedragen alsook synthetische lakken, het verwijderen van houtrot en behangen. Aangezien uw bedrijf op zoek is naar een huisschilder die deze vaardigheden beheerst zou ik graag voor deze functie in aanmerking willen komen.

Verder heb ik begrepen uit de vacature dat u opzoek bent naar een werknemer die bereid is om op korte termijn verschillende cursussen te volgen. Aangezien ik zeer leergierig ben, spreekt dit mij zeker aan. Graag wil ik mijn kennis omtrent het schildersvak verder uitbreiden en uw bedrijf geeft mij die mogelijkheid. Ook vind ik het erg belangrijk om kwaliteit af te leveren en ben ik dus erg precies in mijn werk. Als het resultaat niet naar mijn zin is, doe ik het zo weer over of probeer ik het te herstellen. Ik blijf net zo lang doorgaan tot het wel naar mijn zin is.

De vacature van huisschilder waarop ik solliciteer past perfect bij me en ik ben dan ook van mening dat wij elkaar prima aanvullen. Graag zou ik dan ook uitgenodigd willen worden voor een persoonlijk gesprek, waarin ik verder kan toelichten waarom ik denk zo geschikt te zijn voor deze functie. Omtrent mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar mijn cv.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven huisschilder te downloaden.

Advertentietip