Een voorbeeld motivatiebrief keukenhulp. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede keukenhulp motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief keukenhulp

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via uw website heb ik vernomen dat u op zoek bent naar keukenhulp, aangezien ik op zoek ben naar een bijbaantje naarst mijn studie mbo-kok zou ik graag voor deze vacature in aanmerking willen komen en de kans krijgen om een onderdeel te worden van uw team.

De vacature is perfect te combineren met mijn studie en zeer leerzaam voor mij. Verder vind ik het een grote eer om onderdeel te worden van uw team door mijn hulp te bieden in de keuken. Ik heb er geen enkel probleem mee om onderaan de ladder te beginnen en omhoog te klimmen.

Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en resultaatgericht. Ik lever graag de gewenste kwaliteit af en geef het dan ook niet zomaar op als het niet meteen lukt. Verder vind ik het fijn om met andere mensen samen te werken en te overleggen. Mijn communicatievaardigheden zijn goed ontwikkeld, maar uiteraard zie ik deze kans ook als een kans om mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren. Verder ben ik erg flexibel en in overleg ben ik dus ook op verschillende tijden beschikbaar. Ook is het voor mij geen probleem om in de avond of in de weekenden te werken.

Het liefst zou ik vandaag nog willen beginnen als keukenhulp bij u in de keuken. Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken en u mij de kans geeft om een onderdeel te worden van uw team.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven keukenhulp te downloaden