Een voorbeeld motivatiebrief bandenmonteur in het transport. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bandenmonteur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Peter Hanselhof Peperstraat 23 2291 HB Utrecht

Autogarage Van der Wiel – Pekelaar
Vlonderhof 28 2292 KL Utrecht

Utrecht, 18 januari 2021

Betreft: motivatie bandenmonteur

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief wil ik u graag overtuigen dat ik een geschikte kandidaat ben voor de functie van bandenmonteur bij Autogarage Van der Wiel – Pekelaar.

Mijn naam is Peter Hanselhof, 38 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik ben trotse vader van Julia en Thomas, een tweeling van 10 jaar jong. Mijn vrouw en ik leven helaas niet meer samen, maar zorgen voor een goede en stabiele basis voor onze kinderen. De weekenden verblijven de kinderen bij mij en doordeweeks wonen zij bij hun moeder.

Na de middelbare school heb ik de opleiding tot erkend bandenmonteur gevolgd. Deze opleiding heb ik goed doorlopen en afgerond, waarna ik aan de slag ben gegaan als bandenmonteur bij Hilltire Utrecht. Hier heb ik 8 jaar lang met veel plezier gewerkt. Helaas neemt de hoeveelheid werk bij deze werkgever nu af, waardoor ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging bij een gezond bedrijf in de omgeving.

Uw vacature spreekt mij erg aan, omdat de functie nagenoeg gelijk is aan de functie die ik nu nog bij mijn werkgever bekleed. Dit werk voer ik dagelijks fluitend uit. Het valt mij dan ook zwaar om mijn werkgever en mijn team collega’s te verlaten, echter, ik wil niet wachten tot er gedwongen ontslagen vallen. Vandaar dat ik nu al op zoek ben gegaan naar een vergelijkbare baan binnen een leuk bedrijf.

Ik zie mijzelf als een goede aanvulling op uw team bandenmonteurs, omdat ik al 8 jaar ervaring als erkend bandenmonteur heb opgebouwd. Naast mijn werkzaamheden als bandenmonteur heb ik ook taken uitgevoerd als automonteur en apk-meester. Toch, de taken van een bandenmonteur spreken mij het meest aan. Ik werk goed zelfstandig en ben flexibel inzetbaar. Mijn huidige collega’s omschrijven mij als iemand die recht door zee is, eerlijk en sociaal. Ik werk hard en met hart voor de zaak.

Ik hoop op een uitnodiging voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Peter Hanselhof

Meer motivatiebrieven lezen? klik hier

Advertentietip