Een voorbeeld motivatiebrief machinebank medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede machinebank medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief machinebank medewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Onlangs heb ik contact opgenomen met uw bedrijf om te informeren of u nog behoefte had aan een machinebank medewerker. Tijdens dit gesprek gaf u aan dat u op het moment hier geen behoefte aan had, maar dat u naar verwachting in de toekomst wel weer een machine bankmedewerker nodig had. U raadde me aan om een motivatiebrief te schrijven, zodat ik een grote kans maakte om in aanmerking te komen voor deze functie als er weer vacatures zouden komen. Om deze reden heb ik er ook voor gekozen om daadwerkelijk een motivatiebrief te schrijven.

Ik heb al enkele jaren ervaring als machinebank medewerker en heb dit werk ook altijd met veel plezier uitgevoerd. Vandaar dat ik weer op zoek ben naar een functie als machinebank medewerker.
Ik ben erg leergierig en vind het leuk om nieuwe vaardigheden bij te leren. Verder ben ik zelfstandig, maar kan ik ook goed in een team werken. Ik vind het belangrijk dat ik goed werk aflever en doe hier dan ook altijd mijn best voor. Als ik zelf niet tevreden ben met het werk, blijf ik net zo lang doorgaan tot ik wel tevreden ben met mijn werk.

Ik hoop dat u binnenkort contact met mij opneemt in verband met aankomende vacatures en uitnodigt voor een gesprek. Verder wil ik u graag verwijzen naar het bijgevoegde curriculum vitae die u kunt vinden in de bijlage. Hier kunt u ook verschillende referenties vinden waar u contact mee kunt opnemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven machinebank medewerker te downloaden

Advertentietip