Een voorbeeld motivatiebrief assemblagemedewerker . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede assemblagemedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Motivatiebrief assemblagemedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van mijn sollicitatiebrief heeft u mij uit genodigd voor een persoonlijk gesprek, gezien de vele kandidaten heeft u aangegeven dat u graag een motivatiebrief van mij zou ontvangen. Vandaar dat ik deze brief schrijf om nogmaals mijn motivatie uit te drukken. Ik hoop dat u na het lezen van deze brief gemotiveerd bent om mij uit te nodigen in een persoonlijk gesprek.

Graag zou ik voor de functie assemblagemedewerker in aanmerking willen komen binnen uw bedrijf vanwege de bedrijfsactiviteiten van het bedrijf. Hetgeen mij erg aanspreekt is dat het werk dat ik binnen uw bedrijf af kan leveren, levens kan redden. Verder vind ik de functie assemblagemedewerker ook erg leuk. Ik heb al jaren deze functie bekleed, maar vanwege een bedrijfsorganisatie raakte ik de baan kwijt. Ik ben al maanden op zoek naar zo’n dergelijke functie, aangezien ik dit werk altijd met veel plezier heb gedaan.

Hetgeen mij aanspreekt in deze functie is het in elkaar zetten van producten. Ik vind het erg leuk om producten te bouwen die van pas komen in grotere machines. Verder vind ik het een uitdaging om iedere keer efficiënter te werken waardoor de producten nog sneller afgeleverd worden. Zoals u wel zult begrijpen biedt deze baan veel uitdaging voor me en deze uitdaging pak ik graag met beiden handen aan. Verder spreekt het afwisselende karakter van deze baan me erg aan, voordat je gaat bouwen moet je ook de bouwtekening bestuderen en de onderdelen bij elkaar zoeken. Ik vind het erg leuk met deze baan dat ik een groot onderdeel ben van het proces dat leidt naar een eind producten.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief net zo gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een ander gesprek, als dat ik ben om te beginnen binnen uw bedrijf. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en mijn referenties verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae. Tevens heb ik een lijst toegevoegd met contactgegevens van mijn referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven assemblagemedewerker te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures in productie

Advertentietip