Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief vakkenvuller. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vakkenvuller motivatiebrief te kunnen schrijven.

Sven van de Akker
Irenestraat 12
4595 OP IJsselstein
Tel 06-26599895

Jumbo Supermarkt
Jan van de Vlistlaan 15
5968 KK IJsselstein

IJsselstein, 12 Maart 2019

Betreft: open vacature vakkenvuller.

Geachte heer en/of mevrouw.

Hierbij ontvangt u met veel enthousiasme mijn motivatiebrief brief voor de functie vakkenvuller bij uw supermarkt (naam). In de volgende alinea zal ik de reden geven waarom ik een motivatiebrief aan u stuur.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de middelbare school. Als ik klaar ben met de middelbare school, ga ik een mbo opleiding volgen aan het (college waar je naar toe gaat) en zou ik graag een bijbaan willen hebben. Vakken vullen lijkt mij zeer goed te combineren met de openingstijden van de (supermarkt) en de tijden dat ik mijn opleiding aan het volgen ben. Verder ben ik zeer flexibel, in de vakantie extra werken zal voor mij geen probleem zijn.

Om zelf een gedeelte van mijn opleiding te betalen door middel van deze bijbaan, geeft mij een extra motivatie om binnen uw (naam van de supermarkt) te werken. Omdat dit mijn eerste bijbaan zou kunnen zijn, beschik ik nog niet over de juiste en relevante werkervaring, maar ik kan u zeggen dat ik snel leer en dingen oppakt. Graag zou ik u willen laten zien dat ik een harde werker ben, mijn werk goed afmaakt en dat alles goed verzorgd is.

Bij deze motivatiebrief brief kunt u mijn bijgevoegde Curriculum Vitae vinden. Hierin kunt u verdere informatie over mij vinden. Graag zou ik u persoonlijk willen spreken en toelichten waarom ik graag bij u wilt werken. Ook zou het leuk zijn om uw supermarkt toe te voegen aan mijn CV.

Met vriendelijke groet,

(je handtekening)

Sven van de Akker

Bijlage: CV.

Klik hier om 2 motivatiebrieven vakkenvuller te downloaden

Advertentietip