Een voorbeeld motivatiebrief postmedewerker . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede postmedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief postmedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief postmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens ons gesprek aan de telefoon gaf u aan dat mensen die een motivatiebrief schrijven vaak eerder worden uitgenodigd dan mensen die reageren op een vacature. Dit zou allemaal te maken hebben met de motivatie van mensen en het initiatief nemen. Na het horen van dit verhaal, heb ik besloten om een motivatiebrief te schrijven, in de hoop dat ik ook de kans krijg om op gesprek te komen.

Ik ben erg gemotiveerd om als postmedewerker te komen werken, aangezien ik deze baan perfect kan combineren met mijn opleiding. Ik heb begrepen en in het verleden ervaren, dat ik vrij ben om zelf te bepalen wanneer ik de werkzaamheden verricht zolang het maar voor de deadline is. Verder heb ik altijd goede ervaringen met het werk gehad en heb ik er zeker geen hekel aan. Tijdens het uitoefenen van deze functie doe ik altijd heel erg mijn best, aangezien bij het sorteren van de post een zekere verantwoording komt kijken. Indien dit niet gebeurd en mensen hun post niet krijgen, kan dit voor mensen rampzalige gevolgen hebben. Ik ben mezelf heel erg bewust van dit feit.

Ik zou graag lid worden van het team bij uw bedrijf, ik heb namelijk al in het verleden bij u gewerkt en dit is me erg goed bevallen. De team spirit die heerst spreekt mij erg aan. Ook het feit dat alles goed geregeld is en alles min of meer duidelijk vind ik erg fijn. Ik hou namelijk van duidelijkheid en wil graag weten waar ik aan toe bent. Ik heb in het verleden ervaren dat u prima kan voldoen aan deze behoefte, waardoor ik alleen maar nog enthousiaster ben geworden over uw bedrijf.

Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we mijn motivatie verder onder de loep kunnen nemen. Ik ben wel zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitea bij te voegen, zodat u een beter idee krijgt van mijn arbeidsverleden en de genoten opleidingen. Indien u nog vragen hebt, ben ik uiteraard bereid om deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven postmedewerker te downloaden

Advertentietip