Motivatiebrief horeca
Heb je een voorbeeld motivatiebrief horeca nodig? Hier vind je alles wat je nodig hebt om uitgenodigd te worden voor een

Advertentietip
sollicitatiegesprek in de horeca. Of je nu op zoek bent naar een baan als cateringmedewerker, kelner, pizzabakker of serveerster, een goede motivatiebrief helpt altijd. Een sollicitatie is een allereerste kennismaking met een potentieel nieuwe werkgever. Als je indruk maakt met een goed gemotiveerde sollicitatiebrief heb je direct een streepje voor op andere kandidaten. Natuurlijk is je CV belangrijker en zul je wel aan de (meeste) eisen moeten voldoen. Met een goede motivatie overtuig je de lezer direct dat je de baan echt heel graag wilt bemachtigen.

De beste motivatiebrieven voor de horeca
Een goede motivatiebrief is een belangrijke stap op weg naar een nieuwe functie. Vind je het lastig om zelf een goede brief te schrijven, dan helpen wij je graag. In de categorie horeca vind je diverse voorbeeld motivatiebrieven over zeer uiteenlopende functies in de horecabranche. De kans is groot dat de door jou begeerde functie daar ook bij zit. Alle brieven zijn professionele voorbeelden van hoe een goede motivatie voor een functie geschreven wordt. Je kunt ze dan ook prima gebruiken als handleiding voor een fantastische persoonlijke motivatie brief. Zo spring je er direct uit bij je sollicitatie en heb je een grotere kans op een uitnodiging voor een gesprek.

Advertentietip

Het belang van een goede motivatie
Een goede motivatiebrief is belangrijk, zeker in de horeca. Een leuke vacature trekt al snel meerdere kandidaten die stuk voor stuk geschikt kunnen zijn. In zo’n geval is het van belang dat jouw sollicitatie er echt uitspringt. Dat doe je natuurlijk met een CV dat er professioneel uit ziet, maar ook met een goede motivatie voor je sollicitatie. Download daarom de motivatiebrief die past bij de functie die jij graag wilt uitvoeren. Door de brief aan te passen met jouw gegevens en er voor te zorgen dat je alle informatie geeft waar om wordt gevraagd kan jouw sollicitatie echt niet meer stuk!