Een voorbeeld motivatiebrief fietstechnicus. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede fietstechnicus motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief fietstechnicus

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat er binnen uw bedrijf nog een fietstechnicus nodig is. Graag zou ik daarom mijzelf voor willen stellen. Ik heb al enige jaren als fietstechnicus en ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring als technicus. Ook heb ik door de jaren heen, vele verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis verder uit te breiden. Hierdoor beschik ik over een hoop kennis en ervaring die ik graag met u zou willen delen.

Ik ben een harde werker en ik vind het dan ook niet erg om over te moeten werken. Ook ben ik bereid om in de avonden en in de weekenden te werken als dat nodig mocht blijken te zijn. Verder vind ik het erg belangrijk om goed werk af te leveren en ik ben dan ook erg precies waardoor het soms even duurt voordat ik klaar ben met mijn werk. Kwaliteit staat bij namelijk op nummer één, waardoor ik door blijf gaan als ik niet 100% tevreden ben. Verder heb ik veel doorzettingsvermogen, waardoor ik niet snel op geef. Verder vind ik het erg belangrijk dat de klant tevreden is over mijn werk, waardoor deze sneller geneigd is weer terug te komen als er iets aan de hand is. Ik beheers dan ook over goede communicatieve vaardigheden, waardoor het contact tussen mij en de klant over het algemeen erg goed is.

Ik hoop dat u aan de hand van deze brief mij uitnodigt voor een gesprek. Ik heb mijn curriculum vitae en referenties bijgevoegd, zodat u ook meer informatie over mij kan verkrijgen als u dat wenst.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven fietstechnicus te downloaden

Advertentietip