Een voorbeeld motivatiebrief dietist . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dietist motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief diëtist

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Naar aanleiding van de geruchten dat u binnenkort iemand zoekt, schrijf ik deze motivatiebrief in de hoop dat u mij uitnodigt als het zo ver is. Ik zou namelijk erg graag voor deze functie in aanmerking willen komen, aangezien ik een opleiding heb genoten die perfect aansluit bij de vacature die binnenkort vrij komt.

Vijf jaar geleden heb ik een diploma gehaald, waarmee ik de werkzaamheden uit kan oefenen die een diëtist uit oefent. Ik heb ook al enige ervaring als diëtist door de stages die ik heb gelopen en de eerste baan die ik na mijn studie heb gevonden. Helaas ging het bij dit bedrijf niet goed en waren ze genoodzaakt me na een jaar dienstverband weer te laten gaan. Wel hebben ze een erg goede referentie meegegeven.

De werkzaamheden die ik bij deze werkgever heb verricht bestonden voornamelijk uit het toepassen van een klinisch onderzoek. Graag zou ik deze werkzaamheden weer willen verrichten.
Als ik mezelf moet omschrijven, omschrijf ik mezelf als iemand die zelfstandig te werk gaat, betrokken is bij de cliënten, graag initiatief neemt en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden heeft.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief u heb kunnen overtuigen contact met mij op te nemen zodra er een functie vrij komt en mij uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over mijn verleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae, hier kunt u ook een goede referentie vinden van het bedrijf waar ik heb gewerkt als diëtist.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven diëtist te downloaden

Advertentietip