Een voorbeeld motivatiebrief medewerker klantenservice. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker klantenservice motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Willem van Haegen
Kersenpitstraat 12
7895 FG Hardenberg
Tel 06-2326598

Transportbedrijf de rode Loper
T.a.v Dhr Winkelman
Bloesemlaan 12
4589KK Zwolle

Hardenberg,25 April 2020

Betreft: motivatiebrief medewerker klantenservice

Geachte heer Winkelman,

Aan de hand van de gevonden vacature die ik op de [naam website] ben tegen gekomen schrijf ik deze motivatiebrief. Ik zou namelijk graag in aanmerking willen komen voor de functie medewerker klantenservice.

Mijn mbo-opleiding communicatie heb ik afgelopen jaar afgerond. Ik ben dus op zoek naar een baan waar ik mijn kennis in de praktijk kan brengen en verder ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en mensen verder te helpen. Aangezien uw vacature zich hier prima voor ontleend ben ik zeer geïnteresseerd in deze vacature en hoop ik u zodanig te interesseren dat u mij uitnodigt voor een verder gesprek.

Ik ben iemand die zeer klantgericht is en veel inlevingsvermogen heeft. Verder zijn mijn communicatie vaardigheden in zowel schrift als spraak goed ontwikkeld en beheers ik verschillende talen, namelijk Nederlands, Engels en Duits. Verder heb ik veel verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.
Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en de functie die u omschrijft in uw vacature sluit hier perfect op aan. Graag wil ik de beste oplossing bieden aan mensen die er in dit geval is. Ik ben dan ook erg gemotiveerd om de beste oplossingen aan te bieden. Ik heb erg veel doorzettingsvermogen, waardoor ik pas met het zoeken naar een oplossing als de klant tevreden is.

Doormiddel van deze brief hoop ik  u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarbij we kunnen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Bijgevoegd mijn CV met meer informatie over mijn achtergrond.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Willem van Haegen

Bijlage: CV

Meer motivatiebrieven administratie

Advertentietip