Een voorbeeld motivatiebrief chauffeur rijbewijs C. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede chauffeur rijbewijs C motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Motivatiebrief chauffeur rijbewijs C

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aangezien ik erg gemotiveerd ben om de functie van chauffeur rijbewijs C in aanmerking te komen ben ik zo vrij geweest om deze motivatiebrief te schrijven. Ik hoop dat ik met mijn motivatiebrief op zal vallen tussen alle sollicitatiebrieven.

Ik ben erg gemotiveerd voor deze functie aangezien ik al veel ervaring heb ik deze functie. Op het moment werk ik bij een bedrijf waar ik tijdelijk kon werken als chauffeur rijbewijs C in verband met een zieke binnen het bedrijf, maar dit lijkt niet lang meer te duren. Ik voer deze functie met veel plezier uit en ik zou dan ook graag binnen uw bedrijf de mogelijkheid krijgen om deze functie uit te blijven oefenen.

Hetgeen mij heel erg aanspreekt in deze functie is iedere keer weer de uitdaging om jezelf en de wagen weer te manoeuvreren door situaties die in eerste instantie onmogelijk lijken. Dit komt vanwege het feit dat ik graag uitgedaagd wordt en uitdaging heb ik nodig om niet verveeld te raken. Verder ben ik graag onderweg en kom ik graag in contact met allerlei verschillende mensen. Ook ben ik erg flexibel en is het voor mij ook geen enkel probleem om soms wat langer onderweg te zijn. Ook ben ik altijd bereikbaar als er iemand uit valt. De vrijheid die deze baan heeft te bieden is iets waar ik naar op zoek ben.

Verder zou ik graag uw bedrijf willen vertegenwoordigen, aangezien ik sta achter uw bedrijfsactiviteiten. Deze spreken mij namelijk erg aan en ik zou dan ook een onderdeel willen zijn van uw bedrijf.

Ik hoop dat ik uw interesse heb kunnen wekken en u mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin ik mijn motivatie nog beter onder woorden kan brengen en ik het een-en-ander nader toe kan lichten. Ik ben zo vrij geweest om ook mijn curriculum vitae bij te voegen, zodat u zich ook kunt verdiepen in mijn arbeidsverleden. U vindt hier ook enkele referenties waar u contact mee kunt opnemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip