Een voorbeeld motivatiebrief kantinejuffrouw .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kantinejuffrouw motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kantinejuffrouw

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via mijn neef heb ik begrepen dat u direct op zoek bent naar een kantinejuffrouw. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor deze functie.

Ik ben van mening dat ik uitermate geschikt ben voor deze functie omdat ik in het verleden ook al werkzaam ben geweest als kantinejuffrouw. Hierdoor heb ik al veel ervaring die u goed van pas komt. Ook ben ik in bezit van de papieren voor Facilitaire medewerker en bezit ik ook een SHV-diploma.

Zoals al eerder aangegeven ben ik twaalf jaar werkzaam geweest als kantinejuffrouw. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de kantine en de keuken. Andere werkzaamheden bestonden uit het bijhouden van de voorraden, het op tijd aanbieden van eten en het te woord staan, bedienen en helpen van klanten.
Door deze jarenlange ervaring zijn communicatievaardigheden goed ontwikkeld. Ook ben ik erg klantvriendelijk en ben ik zeer gericht op het naar de zin maken van klanten. Ik vind het erg belangrijk dat klanten met een tevreden gevoel naar huis toe gaan. Een andere vaardigheid die aan mij toe te schrijven is dat ik zeer gemotiveerd ben. Ik haal er namelijk veel voldoening uit het bezig zijn met mensen en ze het naar de zin maken.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb gewekt en u aanzet tot het houden van een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn achtergrond of mijn werkverleden verwijs ik naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Kli hier om 2 motivatiebrieven kantinejuffrouw te downloaden

Advertentietip