Een voorbeeld motivatiebrief pijpfitter. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede pijpfitter motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief pijpfitter,

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Onlangs zag ik op het internet dat u nog op zoek was naar een pijpfitter maar toe ik reageerde bleek dat de functie al vergeven was. Aangezien ik toch graag voor deze functie in aanmerking komt, heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u toch nog contact met mij op neemt.

Tijdens mijn opleiding voor pijpfitter heb ik al enige ervaring op mogen doen bij verschillende stage adressen. Hierdoor ben ik prima in staat om deze functie goed uit te voeren en het gewenste resultaat te bereiken. Ik vind het werk ook erg leuk om te doen en wil mijn vaardigheden in de toekomst dan ook zeker uitbreiden door het volgen van cursussen.

Ik ben een gemotiveerde harde werker en ben flexibel ingesteld. Het is voor mij geen probleem om onregelmatige diensten te draaien, in ploegen te werken of in de weekenden te werken. Verder ben ik erg precies in mijn werk, waardoor ik in de meeste gevallen kwalitatief goed werk aflever. Verder ben ik sociaal goed onderlegd en kan ik prima communiceren met mensen van allerlei af komsten.

Ik hoop dat ik door het schrijven van deze motivatiebrief u heb kunnen interesseren voor me en u me toch nog uitnodigt voor een gesprek waarin we kunnen kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Voor meer informatie over mijn werkervaringen en opleiding verwijs ik u naar het toegevoegde curriculum vitae. Hier kunt u ook verschillende referenties vinden waarmee u contact kunt opnemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrief pijpfitter te downloaden

Advertentietip