Een motivatiebrief medewerker groenvoorziening. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker groenvoorziening motivatiebrief te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Fedor Stiefman De Krakel 923 2345 PL Beuningen

Groot Groen Onderhoud Services
Lelyhof 52 2343 KH Beuningen

Beuningen, 18 januari 2021

Betreft: motivatiebrief medewerker groenvoorziening

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij stuur ik u mijn motivatiebrief, waarmee ik graag duidelijk wil maken hoe enthousiast ik ben om aan de slag te gaan als medewerker groenvoorziening bij Groot Groen Onderhoud Services.

Mijn naam is Fedor Stiefman. Ik ben 42 jaar jong, echtgenoot van Liliane en vader van 2 zoons en een dochter. Wij wonen in een rustige wijk in Beuningen, waar ik veel tijd doorbreng in de tuin. Ik hou van tuinieren en onderhoud al jaren mijn eigen moestuin.

Tot voor kort was ik werkzaam als hovenier bij Hoveniersbedrijf Van Damme in Beuningen. Dit bedrijf is recentelijk gefuseerd met een grotere onderneming, waardoor er gedwongen ontslagen moesten vallen. Helaas behoorde ik tot de groep medewerkers waar geen werkplek meer voor was. Ik heb 16 jaar voor deze onderneming gewerkt en in deze mooie tijd heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd.
Zo heb ik de opleiding Groenvoorziening in deeltijd gevolgd en heb ik deze aangevuld met de cursus Medewerker Groenvoorziening.

In de afgelopen jaren heb ik mij binnen mijn functie veel beziggehouden met het beheren en onderhouden van gemeentelijk groen, maar ik ben ook in particuliere tuinen en buitenruimten van bedrijven actief geweest met onder meer onderhoud, aanleg en plantkunde. Nu ik een nieuwe uitdaging in mijn leven nodig heb wil ik graag meer in de groenvoorziening gaan doen en wat minder naar de kant van het hoveniers vak. Ik ben bereid om extra cursussen en trainingen te volgen wanneer dit wenselijk is.

Ik denk dat ik een goede kandidaat voor uw openstaande functie ben, omdat ik goed zelfstandig werk, veel ervaring in het groen heb en mij altijd enthousiast inzet voor elk groenproject.

Natuurlijk hoop ik op een uitnodiging voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Fedor Stiefman
Bijlage CV

Klik hier voor meer nieuwe motivatiebrieven

Advertentietip