Een voorbeeld motivatiebrief ambulance chauffeur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede ambulance chauffeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: Motivatiebrief ambulance chauffeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In het gesprek van [dag + datum] gaf u aan dat ik het beste een motivatiebrief kon schrijven om in aanmerking te komen voor de functie ambulance chauffeur als u weer een medewerker zocht.

Ik ben namelijk op zoek naar een baan als ambulance chauffeur en ik hoop dan ook dat u na het lezen van deze brief mij uitnodigt voor een nader gesprek waarin ik het één en ander nader kan toelichten.

Door omstandigheden ben ik op het moment werkeloos en ik zou dan ook graag zo snel mogelijk aan de slag gaan als ambulance chauffeur. Hetgeen wat mij zo aanspreekt aan deze functie is de mogelijkheid om mensen zo goed en snel mogelijk te helpen door ze zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te vervoeren waar ze de nodige zorg kunnen krijgen.
Naar mijn mening ben ik geschikt voor deze functie vanwege de ervaring die ik de laatste jaren op heb gedaan als taxichauffeur. In deze functie heb ik geleerd om op een veilige manier zo snel mogelijk op de gewenste bestemming te arriveren.

Verder wil ik u wijzen op mijn goed ontwikkelde vaardigheden die tijdens het uitoefenen van deze functie goed van pas kunnen komen. Ik kan namelijk erg goed onder stress presteren, waardoor ik ook prima presteer als de patiënt binnen een bepaalde tijd moet arriveren bij het ziekenhuis. Verder ben ik erg leergierig, waardoor het voor mij ook geen probleem is om cursussen te volgen die ervoor zorgen dat ik nog beter presteer in deze functie.

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor deze functie en u mij zult uitnodigen voor een gesprek zodra er weer een vacature vrij komt als ambulance chauffeur. In de bijlage heb ik mijn curriculum vitae bijgevoegd waar u mijn referenties met contactgegevens kunt vinden, zodat u eventueel nog wat extra informatie over mij in kunt winnen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven ambulance chauffeur te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures in de ondersteuning en zorg

Advertentietip