Een voorbeeld motivatiebrief webmaster. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede webmaster motivatiebrief kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Motivatiebrief webmaster

Titus van den Dongen Acacialaan 32 8451 CB Nijmegen

AVIBO Verzekeraars
Haverstraat 76 3209 LM Nijmegen

Nijmegen, 10 juli 2021

Betreft: motivatie webmaster

Geachte heer, mevrouw,

Ik zag de functie als webmaster van AVIBO voorbij komen in mijn job-alert van Trivinga, en via deze brief wil ik jullie laten zien waarom ik de geschikte persoon ben voor deze vacature.

Maar ik zal mezelf eerst even kort introduceren. Mijn naam is Titus van den Dongen, ik ben 54 jaar en ik woon sinds 5 jaar in Nijmegen. Ik heb mijn hele leven in de wereld van webdesign gewerkt, en ik voel me daar als een vis in het water. Ik heb 23 jaar bij jullie concurrent Bundus Verzekeringen gewerkt als webmaster, maar door een reorganisatie moest ik helaas afscheid nemen van Bundus. Dat was 5 jaar geleden, en sindsdien heb ik verschillende klussen als ZZP-er gehad.

Maar nu ben ik toe aan vastigheid. Ik zoek een plek waar mijn capaciteiten volledig tot hun recht komen, en ik denk dat AVIBO die plek is. Ik heb jarenlange ervaring opgebouwd in het technisch onderhoud van websites. Maar daarnaast heb ik me ook altijd bezig moeten houden met de verzorging van de inhoud op die websites. Aangezien ik zolang bij Bundus heb gewerkt, neem ik ook vakinhoudelijk kennis en ervaring mee op het gebied van verzekeringen. Dit zou ik graag aanwenden als webmaster bij AVIBO.

Sinds ik in Nijmegen woon, zoek ik al naar een nieuwe baan als webmaster bij een bedrijf dat bij mij en mijn vaardigheden past. Daarom was ik gelijk enthousiast toen ik deze vacature voorbij zag komen.

Ik ben ervan overtuigd dat we veel voor elkaar zouden kunnen betekenen, en dat licht ik graag toe in een kennismakingsgesprek. Ik hoop dat we elkaar snel kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Titus van den Dongen 

Op zoek naar meer motivatiebrieven? kijk dan hier

Advertentietip