Een voorbeeld motivatiebrief activiteitenbegeleider. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede activiteitenbegeleider motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief activiteitenbegeleider

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Door de oproep die u heeft geplaatst in de {naam krant} van {datum} schrijf ik u deze motivatiebrief. In deze oproep gaf u aan dat als men interesse had in de functie zij een motivatiebrief moesten schrijven. Hier heb ik gehoor aan gegeven door middel van deze motivatiebrief.

Hetgeen wat mij zo aanspreekt in deze functie is het vermaken van mensen. Ik vind het vermaken van mensen erg leuk, daarbij is het een belangrijk deel van het leven. Ook vind ik het erg leuk om de cliënten weer dingen bij te leren op een speelse manier. Om het leven van mensen leuk te houden probeer ik regelmatig nieuwe leuke activiteiten te ondernemen.

Door mijn ervaring in de zorg zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld. Als een cliënt iets doet wat niet toelaatbaar is, spreek ik deze daarop aan. Maar als een cliënt juist wel goed werk verricht, laat ik dat ook weten. Ik vind het namelijk belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn.

Ik ben erg flexibel, waardoor wisselende dagen voor mij geen enkel probleem zijn. Ik kan zowel in de ochtend als ook in de avond werken. Mijn voorkeur gaat uit naar een parttime baan van ongeveer 24 uur, maar ik ben ook bereid om meer te werken.

Graag hoor ik uw reactie op deze brief en hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Verder verwijs ik u omtrent mijn achtergrond naar mijn curriculum vitae. Daar kunt u ook verschillende referenties vinden van bedrijven waarbij ik in de zorg hebt gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven activiteitenbegeleider te downloaden

Advertentietip