Een voorbeeld motivatiebrief grondwerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede grondwerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief gevelbouwer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van de geplaatste vacature op [datum] in de [naam krant of tijdschrift] schrijf ik deze motivatiebrief. Graag zou ik de kans krijgen om voor uw bedrijf te werken als grondwerker.

Op het moment heb ik nog niet zoveel ervaring, maar ben ik wel een harde werker en leergierig. Ik vind het erg leuk om nieuwe vaardigheden bij te leren. Mijn opleiding heb ik sinds enkele maanden afgerond en ik ben dus ook erg gemotiveerd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Ik ben in bezit van de gevraagde CVA, aangezien ik deze ook nodig had tijdens de stage die ik he gelopen bij [naam bedrijf]. Tijdens mijn stag heb ik veel geleerd en bestonden mijn werkzaamheden voornamelijk uit het repareren en aanleggen van gasleidingen, aanleggen van allerlei soorten bekabeling en graafwerkzaamheden. Maar dit zijn uiteraard niet de enige vaardigheden die ik beheers. Ik zou graag in een persoonlijk gesprek ook mijn overige vaardigheden met bespreken.

Graag zou ik bij uw bedrijf in dienst willen doordat de werkzaamheden van uw bedrijf me erg aanspreken. Ik heb er toentertijd namelijk voor gekozen deze opleiding te doen, omdat ik graag dit werk wilde uitvoeren. Verder heb ik gesproken met andere werknemers die bij u in dienst zijn en deze zijn vol lof over het bedrijf.

Ik hoop dat ik met deze motivatiebrief uw aandacht heb gewekt en u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie verzoek ik u mijn curriculum vitae nader te bekijken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven grondwerker te downloaden

Advertentietip