Een voorbeeld motivatiebrief administratief medewerker.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede brief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Petra van Wijk
Kleermakerslaan 9
4989 PE Loenen aan de Vecht
Tel. 3265-98889874

Administratiekantoor van Gennip
T.a.v. de heer van Gennip
Kippenstraat 15
7958 LW Loenen

Loenen aan de Vecht 10 Februari 2020

Geachte heer van Gennip,

Met veel belangstelling stuur ik mijn motivatiebrief voor de functie administratief medewerker binnen uw bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam bij een ander bedrijf als administratief medewerker. Daar gaat het om een tijdelijke functie, namelijk het vervangen van een collega die met zwangerschapsverlof is. Daarom ben ik zeer actief aan het zoeken naar een nieuwe baan die veel uitdaging bied.

De reden dat ik u mijn motivatiebrief stuur, is dat uw bedrijf mij om diverse redenen aanspreekt en zeker bij mij past. Uw bedrijf is bekend in de regio waar ik werk en ik heb de indruk dat uw bedrijf een goede instelling is. De werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert, ben ik zeer mee bekent. Ook krijg ik in de indruk dat uw bedrijf veel uitdaging en afwisseling biedt, en dat hierdoor geen dag hetzelfde is. In de volgende alinea zal ik mij aan u voorstellen en motivatie voor het werk geven.

Mijn (naam) is “”, ik ben een jonge vrouw van (24) en woon (in). Op mijn 19e jaar heb ik de opleiding mbo 3 administratief medewerker succesvol afgerond en het diploma behaald. Verder heb ik nog diverse cursussen gevolgd zoals de Engelse en Spaanse taal. Mijn goede kanten zijn dat ik goed kan luisteren en snel leer. Verder ben ik een spontane vrouw en zeer collegiaal. In een teamverband kan ik goed werken, maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Niet alleen op papier kan ik mij goed uitdrukken en werk laten zien, in mondeling werk kan ik mij ook goed verstaanbaar maken.

In het bijgevoegde Curriculum Vitae kunt u meer vinden over mijn opleidingen, cursussen en diverse werkervaringen. Ik hoop u meer uit te kunnen leggen tijdens een gesprek.

In afwachting verblijf ik,

(Je handtekening),

Petra van Wijk

Bijlage: CV.

Lees ook de motivatiebrief administratie medewerker zorg

Advertentietip