Een voorbeeld motivatiebrief assistent Vastgoedbeheer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede assistent vastgoedbeheer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief assistent vastgoedbeheer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens ons gesprek aan de telefoon gaf u aan dat u graag van mij een motivatiebrief wilde ontvangen. Vandaar dat ik heb besloten om deze brief te schrijven, in de hoop dat het u overhaalt om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek en we de mogelijkheden voor deze functie nader kunnen bespreken.

Ik heb al wat ervaring opgedaan in deze functie tijdens mijn opleiding. Ik heb diverse stages gelopen om te kijken of deze functie echt bij mij past en dit lijkt wel zo te zijn. Hetgeen wat mij zo aanspreekt in deze functie is de afwisseling, ik vind het erg leuk dat geen één dag hetzelfde is. Hierdoor blijft het werk ook spannend en krijg je de kans om iedere dag weer andere vaardigheden te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om mijn vaardigheden en kennis verder uit te breiden en grijp daartoe elke kans aan. Verder spreekt mij het verzorgende karakter in deze functie mij aan, daarbij bedoel ik het feit dat je een hoop regelt voor de vastgoedbeheer manager. Zoals het regelen van de vergaderingen, het contact onderhouden met klanten en toezicht houden op de voortgang van het project.

Graag zou ik bij uw bedrijf te werk worden gesteld, vanwege het feit vastgoedbeheer mij altijd erg heeft aangesproken. Dit is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om me verder te verdiepen in vastgoedbeheer door het volgen van deze opleiding en nog andere diverse cursussen die nu zeker van pas komen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze motivatiebrief mij de kans wilt geven om het een en ander nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.
Verder ben ik ook zo vrij geweest om mijn curriculum vitae bij te voegen met enkele referenties waar u contact mee op kunt nemen, aangezien ik bij diverse bedrijven deze functie tijdens een stage al eerder heb uitgeoefend.

Ik hoop dan ook dat u deze kans aangrijpt om wat meer te weten te komen over mijn werkhouding en verleden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om 2 motivatiebrieven Assistent Vastgoedbeheer te downloaden

Klik hier voor de meest actuele vacatures

Advertentietip