Een voorbeeld motivatiebrief scheidsrechter. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede scheidsrechter motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief scheidsrechter

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de vacature die u heeft geplaatst op de website. Ik heb dit ook al bij u aangegeven en tijdens dat gesprek vroeg u mij om een motivatiebrief te schrijven. Vandaar dat ik door middel van deze motivatiebrief nogmaals probeer te benadrukken dat ik erg gemotiveerd ben en graag op gesprek wil komen om te kijken wat er mogelijk is.

De functie spreekt mij met name aan doordat ik het erg leuk vind om onderdeel te zijn van de wedstrijd. Ik vind het erg leuk en uitdagend om een wedstrijd in goede banen te leiden en zo onpartijdig mogelijk te zijn. Verder vind ik het belangrijk om ervoor te zorgen dat het een mooie en eerlijke wedstrijd is waar iedereen van kan genieten en met plezier aan terug denkt.

Op het moment ben ik ook al scheidsrechter bij een ander team, maar hier kan ik helaas niet zoveel fluiten als ik graag zou willen. Om deze reden heb ik ook besloten om eens rond te gaan kijken bij andere verenigingen. Het fluiten bij wedstrijden spreekt me zo aan, omdat ik me persoonlijk ook verder kan ontwikkelen door ook om te leren gaan met confrontaties als een speler het bijvoorbeeld niet eens is met mijn visie en het nemen van de juiste besluiten. Ik hoop dan ook dat u me deze kans wil gunnen, zodat ik een nog betere scheidsrechter kan worden.

Voor meer informatie over mijn verleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Ik hoop dat ik wordt uitgenodigd voor een verder gesprek waarin we kunnen kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)
Klik hier om 2 motivatiebrieven scheidsrechter te downloaden

Advertentietip