Een voorbeeld motivatiebrief jachtopziener. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede jachtopziener motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief jachtopziener

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Afgelopen week heb ik gezien dat u op zoek bent naar een nieuwe jachtopziener, graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. Op het moment heb ik nog niet zoveel ervaring, aangezien ik net mijn opleiding heb afgerond. Toch hoop ik dat u mij deze kans wilt geven, vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te sturen.

Sinds dat ik een tijdje stage heb mogen lopen als jachtopziener wil ik niets anders meer. Het werk heeft me erg aangesproken, de afwisseling, de besluitvaardigheid en het zelfstandige werk. Geen dag is hetzelfde als jachtopziener en dat is iets wat me erg aanspreekt. Ik raak zelf namelijk snel verveeld en heb uitdagingen nodig om mijn werk leuk te houden. Daar zorgt deze functie zeker voor.

Verder vind ik het fijn dat je als jachtopziener je eigen besluiten moet nemen en je niet afhankelijk bent van iemand die jou zegt wat je moet doen. Je moet zelf beslissen wat de beste reactie is op bepaalde situaties. Ik kan goed met deze verantwoordelijkheid omgaan en dat wil ik maar al te graag bewijzen door goed te anticiperen bij bepaalde situaties.

Verder ben ik graag in de natuur, ik ben al van jongs af aan een echt natuur mens. Ik heb er veel affiniteit mee en verdiep me er graag in. Ik heb er dan ook verschillende cursussen voor gevolgd en ben uiteraard bereid om deze verder ook te volgen zodat ik deze functie zo goed mogelijk kan uitoefenen. Het feit dat je veel alleen werkt spreekt mij ook erg aan. Ik ben namelijk niet echt een team-player, waardoor ik niet graag met andere mensen werk.

Ik hoop dat u na het lezen van mijn motivatiebrief zo enthousiast over mij bent, zodat u mij uitnodigt voor een oriënterend gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Verder zou ik graag mijn brief verder toelichten en eventuele vragen beantwoorden.
Ook ben ik zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven jachtopziener te downloaden

Advertentietip